Hava Durumu

Bu da naklen dayak!

Eray Doğancı boşanmak isteyen eşi Rümeysa Doğancı'yı, kendisini aldattığını öne sürüp inşaat alanına götürerek bayıltana kadar dövdü. Saldırgan eş o anları cep telefonu kamerasıyla çekip sosyal medyada paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2020 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2020 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu da naklen dayak!

İstanbul Sancaktepe'de işlediği suçtan dolayı cezaevine giren Eray Doğancı (27) bir süre önce dışarı çıktı. İddiaya göre eşi Rümeysa Doğancı (25) kendisinden boşanmak istedi. Evliliklerinden 2 çocukları olan Eray Doğancı, cezaevindeyken kendisini aldattığını iddia edip eşiyle tartışmalar yaşadı. Önceki gün eşini inşaata götüren Eray Doğancı, genç kadını darp etti. Rümeysa'nın boğazına diziyle bastırarak nefessiz bırakan saldırgan eş, o anları cep telefonu kamerasıyla çekip sosyal medyada yayınladı. Rümeysa, dakikalarca süren dayağın ardından bayıldı. Bunun üzerine Eray, inşaat alanından ayrıldı. Bir süre sonra kendisine gelen Rümeysa polisi arayarak yardım istedi.

42 SUÇ KAYDI VAR

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Rümeysa Doğancı'nın başvurusu üzerine dayakçı kocayı gözaltına aldı. Rümeysa Doğancı, hastanedeki tedavisinin ardından sığınma evine yerleştirildi. Uyuşturucu kullanmak ve kasten yaralamanın da arasında bulunduğu 14 farklı suçtan toplam 42 suç kaydı olan Eray Doğancı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.