Hava Durumu

Bu divan gerçekten başka divan olacak

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 19 Nisan'da gerçekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili açıklama yaparken, "Kulübün sıkıntılarını ortaya koyacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2013 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu divan gerçekten başka divan olacak

Kadir Şankaya, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.Şankaya, Divan Kurulu toplantısına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'le birlikte Bursa'ya her anlamda yön veren isimlerin de davet edildiğini söyledi.

Yeşil Beyazlı kulübün birçok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Kadir Şankaya, "Bursaspor'un geleceği bugüne kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yüzden bu toplantıyı uygun gördüm. Bursaspor'un çok sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim. Devlet büyüklerimize Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Şimdi destek zamanı. Daha önce çıkan haberlerde de denildiği gibi bu divan, başka divan olacak" dedi. 

Çakan için imza toplandı

Bursaspor taraftarı Yeşil Beyazlı Kulübün Kongre üyesi Fahrettin Çakan'ın kulüp üyeliğinden düşürülmesiyle ilgili 300 kişinin imzaladığı dilekçeyi Bursapor Kulübü'ne teslim etti. Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Divan Kurulu üyesi Fahrettin Çakan'ın üyelikten çıkartılmasıyla ilgili toplanılan imzalar hakkında, “Bizim konumuz değil. Bunu Bursaspor yönetim kurulu ele alacak” dedi. Bu arada Bursasporlu taraftarlar 19 Nisan'daki Divan Kurulu toplantısı öncesi Fahrettin Çakan ile ilgili broşür dağıtma kararı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.