Hava Durumu

''Bu durumdan ben de rahatsızım''

Annesine teslim edilmek için icra memurlarıyla, babasından zorla alınan çocuğun annesinin avukatı konuştu. Basında çıkan haberlerden rahatsız olduğunu dile getirirken, darp raporunun olmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Bu durumdan ben de rahatsızım''

İstanbul'da annesi ve babası boşanan 10 yaşındaki kız çocuğu, kısa süreliğine kaldığı babasından annesine teslim edilmek üzere icra memurları tarafından zorla alınmıştı. Annenin avukatının yaptığı açıklamada, kendisinin de bir avukat olarak çocuğun icra yoluyla babasından alınmasından rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

BABA 1 AYLIK SÜREYİ AÇTI

Habertürk'e konuşan annenin avukatı, ortada bir boşanma davası olduğunu ve velayetin annesine verildiğini söyleyerken, "Bu dava içerisinde velayet anneye verilmiştir. Babanın yaz tatili süresinde 1 aylık hakkı vardı ve bu süre 1 ile 31 Temmuz arasıydı. Reyhan Hanım, kızımı bana hiçbir şekilde teslim etmeyeceğini söyledi. 1 ay bir süre beklendiği için biz dava açtık." dedi.

BABASI ÇOCUĞU ETKİ ALTINDA BIRAKMIŞ

Konuşmasına devam eden avukat, Çocuk etki altında bırakıldı. Çocuk şu an annesini yanında.Çocuk babasında kaldığı süre sonrasında değişiklikler var. Çocuk babası tarafından etki altında bırakılmış. Şiddet uygulandığı iddia ediliyor. Savcılığa başvurulmuş ama ortada darp raporu yok. "açıklamalarında bulundu.

ANNENİN MESLEĞİ ÖĞRETMENMİŞ

İcra yoluyla, 10 yaşındaki çocuğun babasından alınıp teslim edilen annenin mesleğinin öğretmen olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.