Hava Durumu

Bu fotoğrafın sırrı çözüldü... Kestirme güzergah yapmışlar!

İstanbul Ataşehir'de bir sürücünün kamyonetle indiği merdivenleri başka sürücülerin de 'kestirme' diye kullandıkları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2018 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu fotoğrafın sırrı çözüldü... Kestirme güzergah yapmışlar!

Sabah gazetesinden Emir Somer'in haberine göre, İstanbul'da bir sürücünün kamyonetle indiği merdivenleri üç aracın sürücüsünün 'kestirme' diye kullandığı belirlendi.

Olay geçen hafta Ataşehir'de meydana geldi. Bir kamyonetin sürücüsü, merdivenlerden aracı ile yola inerken görüntülendi. Çocukların da merdivende olduğu görüntülerin ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatan İstanbul Emniyeti TrafikDenetleme Şube Müdürlüğü Polisleri, kimliğini kısa süre içerisinde tespit ettikleri aracın sürücüsü Sinan H.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde "Bilmeyerek girdiğim için merdivenleri kullandım" diyen kamyonet sürücüsü Sinan H.'ye "Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" gerekçesiyle yasal işlem yapıldı. Sivil trafik ekipleri söz konusu bölgede incelemeleri derinleştirdi. Üç aracın sürücüsünün Ataşehir'de yer alan söz konusu merdivenleri 'Kestirme güzergah' olarak sürekli kullandıkları ve alt yola indikleri tespit edildi. Araç sürücülerinin kimlikleri belirlendi ve gözaltına alınan üç sürücüye cezai işlem uygulandı. Söz konusu merdivenlerle ilgili araç giremeyecek şekilde bir çalışma yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.