Hava Durumu

Bu fotoğraflar Doğu Anadolu'dan... Sıcaktan bunalan...

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte Bitlis'in Van Gölü'ne kıyısı olan Adilcevaz İlçesi sahilleri serinlemek isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu fotoğraflar Doğu Anadolu'dan... Sıcaktan bunalan...

Temiz kumsalları, doğası ve temiz suyuyla VanGölü'ne kıyısı olan Adilcevaz İlçesi'ne, özellikle muş, Ağrı, Siirt, Batman ve Diyarbakır başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde sıcaklıklardan bunalanlar akın ediyor. Son günlerde doluluk oranı artan ilçenin sahilleri ise Akdeniz ve Ege sahillerini aratmıyor. Batı illerine göre daha serin olan ilçeye gelen vatandaşlar, gündüz göle girip akşamları da serin havanın keyifini sürüyor.

İlçeye tatil için Ağrı'dan gelen Serhat Kaya, serinlemek için kendilerini Van Gölü sahillerine attıklarını belirterek, ilçeye her yıl geldiklerini söyledi. Kaya, "Buranın çok güzel sahilleri var. Hem piknik yapıyoruz, hem de göle girerek serinlemeye çalışıyoruz. Herkese tavsiye ederim" dedi.

MUNZUR'DA ÇATIŞMALARIN GÖLGESİNDE PLAJ KEYFİ

Tunceli'deki Munzur, Pülümür ve Kutuderesi bölgelerinde terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürerken, Munzur Çayı kenarındaki plajlar her şeye rağmen sıcak havada serinlemek isteyenlerin akınına uğradı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.