Hava Durumu

Bu görüntüler Bursa'dan...Pazarcılar perişan oldu

Bursa’da sağanak yağış sebebiyle Bağlarbaşı Mahallesi'nde pazar yeri sular altında kaldı. Pazarcılar durumu şikayet ederken, müşteriler pazar ihtiyaçlarını karşılayamadı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu görüntüler Bursa'dan...Pazarcılar perişan oldu

Bursa’da öğle saatlerinin ardından başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı ve Hamitler mahalleleri aşırı yağıştan etkilenen yerler oldu. Bu bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşların yardımına itfaiye ve Osmangazi Belediyesi ekipleri yetişti. Sağanak yağıştan en çok etkilenenlerse pazarcılar oldu.

\"\"

Pazartesi günü kurulan pazarı su bastı. Pazarın giderlerinin tıkalı olması esnaf ve müşteriler zor anlar yaşadı. Bu durumdan memnun olmadıklarını ifade eden pazarcılar, “Öğleden sonra şiddetli yağmur yağınca pazarı su bastı ve mağdur olduk. Müşteriler içeriye giremiyor. Biz onlardan parayı alıp, ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi. Müşteriler ise, sudan dolayı içeriye giremediklerini ifade etti.

\"\"

Öte yandan kısa bir süre sonra olay yerine gelen Osmangazi Belediyesi ekipleri, pazarı göle çeviren suyu boşaltma çalışmasına başladı.

\"\"
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.