Hava Durumu

Bu görüntülere canlı yayında savunma

Rafet El Roman ile öpüşürken yakalanan genç kadın, canlı yayına telefonla bağlanarak "Oradaki görüntüler yalan! Ben nişanlıyım. Fotoğraf tamamen açıdan dolayı" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu görüntülere canlı yayında savunma

Rafet El Roman ile öpüşürken yakalanan genç kadın canlı yayına bağlandı! Öpüşme fotoğraflarına yaptığı açıklamayla magazin gündemine damga vurdu.

GENÇ KADIN CANLI YAYINA BAĞLANDI

Rafet El Roman ile görüntüleri magazin gündemine oturan genç kadın, 2. Sayfa programına bağlanarak hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

"ORADAKİ GÖRÜNTÜLER YALAN"

Öpüşme fotoğraflarına itiraz eden genç kadın, "Oradaki görüntüler yalan! Ben nişanlıyım. Fotoğraf tamamen açıdan dolayı. Olaya güldük. O açıyı yakalamışlar. Yanak yanağa selamlaşırken o anda yakalamışlar. Öpüşürken, dudak dudağa yazmışlar. Rafet Bey'in sesini çok beğenirim, o yüzden sarıldım. Yaşım 20 değil, 31 yaşındayım. Rafet'in kızları arkadaşlarım" ifadesini kullandı.

MÜGE DAĞISTANLI İTİRAZ ETTİ

Müge Dağıstanlı ise açıklamaya itiraz ederek "Rafet'in dudakları senin dudaklarında; nasıl oluyor bu iş" diye sordu.

"NİŞANLIM YANIMDA ŞU AN"

Genç kadın, Dağıstanlı'nın sorusuna "Yıllardır magazinin içindesiniz. Bu karenin tamamen açı olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Biz arkadaşız. Kesinlikle samimi bir arkadaşlık yok! Nişanlım yanımda şu an. Ben zaten önceden söylemiştim" şeklinde yanıt verdi.

İkili böyle görüntülendi;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.