Hava Durumu

Bu gurur Timsah'ın

Bursaspor'un A Takım kadrosunda ter döken toplam 12 futbolcu milli takımların çeşitli kademelerinde forma giyiyor. A Milli Takım'da Ertuğrul Ersoy'un yanı sıra Vakıfköy orijinli 3 futbolcu daha yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu gurur Timsah'ın

Bursaspor milli takımlara gönderdiği oyuncularla dikkat çekiyor. Son açıklanan A Milli Takım kadrosunda halen Yeşil Beyazlı formayı giyen kaptan Ertuğrul Ersoy'un yanı sıra Bursaspor altyapısından yetişen Serdar Aziz, Enes Ünal ve Mehmet Zeki Çelik de yer alıyor. Genel tabloya bakıldığında ise dikkat çeken bir durum ortaya çıkıyor. Bursaspor'un mevcut kadrosunda altyapısında futbol eğitimi alan 12 oyuncu milli takımın çeşitli yaş gruplarında ter döküyor. Okan Kocuk da tüm alt yaş gruplarının ardından son olarak U21 Milli Takımı'nda forma giydi ve A Milli Takım için haber bekliyor. Aynı yaştaki Furkan Soyalp de son olarak U18 Milli Takımı'nda oynadı.

18 yaşındaki Burak Kapacak ve 19 yaşındaki Ramazan Keskin de son olarak U19 Milli Takımı'nda ter döktü. Bu 5 oyuncunun yanı sıra altyapıdan yetişerek kadroda yer alan ancak bu sezon ligde süre şansı bulamayan 7 oyuncu da yine milli takımların çeşitli yaş gruplarında boy gösteriyor. 21 yaşındaki kaleci Muhammed Şengezer ve aynı yaştaki Furkan Emre Ünver, U21 Milli Takımı'nın kadrosunda yer aldı. 18 yaşındaki Çağatay Yılmaz, 19 yaşındaki kaleci Ataberk Dadakdeniz ve 18 yaşındaki İsmail Çokçalış da U19 Milli Takımı'nda forma şansı buldu. 16 yaşındaki Muhammed Emin Sarıkaya ve aynı yaştaki Ali Akman da U17 Milli Takımı'nın kadrosunda yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.