Hava Durumu

Bu İhsaniyespor bir harika!

Yeşil Beyazlılar'da Başkan Sinan Cankurt önderliğinde her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Futbol Okulları'nda heyecan start aldı. Başkan Cankurt, "Bütün İhsaniye'deki miniklerimizi kursumuza bekliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu İhsaniyespor bir harika!

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Bursa'nın en köklü amatör takımlarından olan kulüp, mahalle miniklerine kucak açtı...

Türkiye ve Bursa'nın en köklü amatör takımlarından İhsaniyespor yine kendisine yakışan şekilde Yaz Futbol Okulları'nı ücretsiz olarak başlattı. Yeşil Beyazlıların kendi tesislerinde 3 deneyimli antrenör eşliğinde start alan yaz okulu pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri 7-11 yaş arası 4 grupta gerçekleştirilecek. Yaklaşık 100 miniğin yer aldığı İhsaniyespor Yaz Futbol Okulları'na kayıt olanlara Yeşil Beyazlılar tarafından forma, şort ve tozluk ücretsiz olarak hediye ediliyor. Yaz boyunca kurslara katılmak isteyen minikler yine ücretsiz olarak futbol dersi alıyorlar ve aralarından yetenekli olanlara da İhsaniyespor tarafından lisans çıkartılıyor ve futbolculuğa ilk adım attırılmış oluyor.

Yaptığı uygulamayla birçok spor kulübüne örnek olan ve tüm Bursa spor camiasının takdirini kazanan İhsaniyespor'da Başkan Sinan Cankurt, bütün İhsaniye'deki minikleri futbol okuluna davet etti. Başkan Cankurt, "Öncelikle mahallemizdeki 100 minik ile gerçekleştirdiğimiz futbol okulu çalışmalarından dolayı çok mutluyuz. Kursumuza gelen her miniğe malzemeleri hediye ediyoruz. Bizim para, pul ile işimiz yok. Önemli olan miniklerimiz ilk olarak ülkemiz için hayırlı bireyler olarak yetişsin, ardından da yetenekli olanlar Bursa ve Türk futbolu için keşif edilsin. Şu an İhsaniyespor'da her şey çok iyi gidiyor. Sadece Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem'den bir saha istiyoruz. İhsaniye'de antrenman yapılacak büyük sahamız yok. Eğer bu isteğimiz gerçekleşirse şehirimize çok daha güzel hizmet ederiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.