Hava Durumu

Bu kadınlara dokunmak yasak!

Muskat cevizi kızları Tayvan'da turizmin en önemli unsurlarından biri.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2014 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2014 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu kadınlara dokunmak yasak!
Tayvan kaldırımlarındaki küçük bayilerde muskat cevizi satan bu kızlar özellikle giyimleriyle dikkat çekiyorlar.  Seksi giyinmeleri gerekiyor ama onlara dokunmak yasak! Muskat cevizi kızlarının adları antik Çin'deki Bahar ve Sonbahar Dönemi'nin efsanevi güzeli Xi Shi'den geliyor. Zaten yerel adları da "Betel Nut Prensesleri"

Muskat cevizi sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyici. Sütle beraber alınırsa bayıltıcı olabiliyor. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye bile sebep olabiliyor. Bundan dolayı yüksek dozlarda alınmaması gerekiyor. Bu dükkânların ana müşterileri, hafif bağımlılık yapan bu cevizleri çiğneyerek gece yolculuklarında uyanık kalmaya çalışan kamyon şoförleri...

Muskat cevizi üretiminin ve ticaretinin yüksek kârlılığı sonucunda bu tür dükkânların sayısı hızla artmış ve müşterilerin ilgisini çekmek için rekabet eden girişimciler gittikçe daha az giyinen kızları işe almaya başlamışlar. Bu yasakların turist sayısının azalmasına yol açması neticesinde çıplaklık yavaş yavaş tekrar başlamış ve şu anda muskat cevizi güzellerini görmek için özellikle erkekler Tayvan'a akın ediyorlar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.