Hava Durumu

Bu kaleyi yıkacak forvet yok!

Antalya kampında Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulunan Brezilyalı stoper, rakiplerine gözdağı verdi

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu kaleyi yıkacak forvet yok!

HABER: Süha Gürsoy- Tolga Öztaş

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Titi, "İkinci yarı daha zor geçecek ancak biz ilk yarıya göre daha çok hazırız. Ligde karşısında oynadığım forvetler çok kaliteliydi ama benim aklımda zorluk çıkaran özel bir isim kalmadı" dedi.

KAMP ÇOK ÖNEMLİ

Bursaspor'un sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper Titi, Bursa Hakimiyet'e çok özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak kamp değerlendiren Titi, "Bence bu kamp dönemi oyuncular için çok iyi bir zaman. Bütün herkesin bir arada olması takım olgusunu yaratmak için ve herkesin aynı ritmi yakalaması için çok önemli. Ayrıca sıkı bir şekilde ikinci yarıya hazır olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takıma gelir gelmez kaptanlık seviyesine geldiğim için çok mutluyum. İlk geldiğim günden beri hem takım arkadaşlarım hem yönetim kurulu üyelerimiz beni çok iyi karşıladılar. Ayrıca Bursaspor forması giymek çok büyük sorumluluk. O yüzden her gün kendimi takım arkadaşlarım için, yönetim için ve taraftarlar için daha iyi hazırlıyorum" dedi.

KİMSE MERAK ETMESİN

Süper Lig'in ilk yarısında kendini çok fazla zorlayan bir forvet oyuncusunun olmadığını belirten başarılı stoper, "Şu an beni Süper Lig'de en çok zorlayan bir forvet adı aklıma gelmiyor. Bu sezon oynadığım rakiplerdeki tüm forvetlerin hepsi çok kalitesi isimlerdi. Biraz boşluk bulsa hemen hemen hepsi sıkıntı yaratabilecek ve golü bulacak oyunculardı ancak ben ilk yarıda böyle bir sıkıntı yaşamadım. En azından aklımda kalan bir performans sergilenmedi. Hiç kimse merak etmesin bizim kalemizi yıkacak bir oyuncu yok. Ancak tüm zamanlara bakarsak Adriano'yu söyleyebilirim. Zaten o performansı sonrası Inter'e gitmişti. Bence hem fizik gücüyle hem de hareketliliğiyle tutulması çok zor bir isimdi. Zaten tutmayı başarsanız bile uzaktan attığı şutlarla da gol yapmasını biliyordu" diye konuştu.

ÇOK BÜYÜK ANTRENÖR

İkinci yarı ve 3-5-2 taktiğine dönülmesini de değerlendiren Titi, "Tabii ki hepimiz sezonun ikinci yarısının ilk yarısına göre çok daha zorlu olacağını biliyoruz. Ancak biz şu anda çok daha fazla hazır bir takımız. Çünkü ilk yarı öncesi bir çok oyuncu yeni gelmişti ve bazıları da sakatlıktan yeni çıkıyordu. O yüzden lige tam olarak hazır olmamız zaman aldı. Şu anda böyle bir durum yok artık ligi tanıyan bir ekibimiz var. Ve ikinci yarının çok daha iyi geçeceğini düşüyorum. 4-4-2'den 3-5-2'ye geçmemiz bence çok iyi oldu. Kendi adıma çok mutlu olduğumu söyleyebilirim bu değişiklikten. Çünkü takım adına önemliydi ve rakiplerin sizi tanıyabilme ihtimaline karşı önemli bir hamleydi. Tabii bu Paul Le Guen'in çalışmasının ürünü. Gerçekten çok büyük bir teknik direktör. Birkaç kez şampiyon olmuş bir hoca ve onunla çalışmaktan tüm oyuncular olarak çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

TOTEM DEĞİL KONSANTRASYON

Her antrenman öncesi kale direğine gitmesiyle ilgili ve maçlarda sahaya çıkarken önce çime dokunmasıyla ilgili de açıklama yapan Titi, "Bu durumu görenler uğur ya da totem sanabilir ancak öyle bir durum yok. Bu benim çalışmamın bir parçası. Tabi ki sahaya çıkmadan önce rakiplerimizi analiz ediyoruz. Ben de idmana çıkarken onları düşünüyorum. Nasıl çalışmamız gerektiğini planlıyorum. Maça çıkarken ise bunları hatırlıyorum" dedi.

DAHA ÇOK GENÇSİN

"Ertuğrul Ersoy, Burak Kapacak, Rüştü Hanlı, Muhammed Şengezer gibi genç oyuncuların takımda olmasını çok olumlu buluyorum. Şu anda bizle birlikte ilk 11'de görev alan Ertuğrul'u görüyoruz. Milli takımlar seviyesinde çok önemli bir oyuncu. Son olarak Burak bizimle çalıştı. Onun da burada olması hem yeteneği hem de çalışmasının ürünü. Buradan da Ataberk ile U-19 Milli takımına gittiler. İnşallah böyle gençler sıkı çalışmaya devam ederler ve bizimle daha çok birlikte çalışma şansı bulurlar."

HARUN BÜYÜK KALİTE

"Harun Tekin ile oynayabildiğim için çok mutluyum. Gerçekten onunla birlikte bir şeyler öğrenmek ve onun kalitesini yakından görmek bana çok mutluluk veriyor. Zaten ona karşı 3 kez oynamıştım ve ona hayranlık besliyordum. Şu anda ligimizin en iyi kalecisi ve inanılmaz lider. Bizimle birlikte olması hepimiz için büyük bir şans."

ÇALIŞMAYI SEVİYORUM

"Kendimi çalışmaya çok fazla adıyorum. Çünkü ne kadar çok çalışırsam işlerin benim için o kadar kolay olacağını biliyorum. O yüzden salonda çalışmaya çok fazla gidiyorum. Ayrıca takıma yardımcı olabilmek için ekstra çalışmaların yapılması gerektiğini düşünüyorum."

SON DURAK DEĞİL

"Bursaspor'un benim kariyerimde son durak olacağını düşünmüyorum. Burası benim kariyerimin bir parçası olacak. Ayrıca futbolun sonun kesinlikle düşünemiyorum. Çünkü çok uzun bir futbol kariyeri düşünüyorum. Futbol oynamaktan kopmak istemiyorum. Taraftarlara da çok teşekkür ediyorum hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta bana çok fazla sevgi ve destek gösteriyorlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.