Hava Durumu

Bu kez yüzün gülsün Timsah'ım!

Bursaspor bugün İstanbulspor'la İstanbul'da karşılaşacak. Yalçın Koşukavak eski takımına karşı mücadele edecek. Yeşil Beyazlılar'da tek parolanın galibiyet olduğu mücadele saat 16.30'da başlayacak. Maç BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu kez yüzün gülsün Timsah'ım!

SEZONUN İKİNCİ GALİBİYETİ İÇİN

Süper Lig'de bu sezon deplasmanda istediği sonuçları çıkaramayan Bursaspor bugün İstanbul'da çok önemli bir sınav verecek Yeşil Beyazlılar ligin tecrübeli ekiplerinden İstanbulspor'la karşılaşacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'ndaki maç saat 16.30'da başlayacak. BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Bursa'da oynadığı maçlarda puan kaybetme-yen teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetimindeki Yeşil Beyazlılar Eskişehir galibiyetinden sonra sezonun ikinci deplasman galibiyetini elde etmek amacıyla sahaya çıkacak.

RAKİP, SAHASINDA KAZANAMIYOR

Eski takımına karşı mücadele edecek teknik direktör Yalçın Koşukavak oyuncularından bu karşılaşmaya ekstra motivasyonla çıkmalarını istedi. Genç teknik adam futbolcularına hem silinen üç puanın telafisi hem de uzun zaman sonra deplasmanda kazanma bilinciyle oynamaları talimatını verdi. Bursaspor ligde bu sezon deplasmanda çıktığı 4 maçın 3'ünü kaybe-derken yalnızca bir kez kazandı. İstanbulspor ise sahasında kazanmakta zorlanıyor. İstanbul temsilcisi, evindeki 4 maçtan yalnızca birini kazanabilirken, diğer 3 maçta ise rakipleriyle puanları paylaştı.

GOLDE SIKINTILARI VAR

Ligde iki takım da gol sorunu yaşamıyor. Geride kalan 8 haftada Bursaspor 13 kez rakip fileleri havalandırırken; İstanbulspor da 14 gol kaydetti. Böylelikle her iki takım da ligin en golcü ekipleri arasında yer aldı. İstanbulspor'da 5 golle Aldin Cajic ve 2'şer golle Muhsin Yıldırım ve Papa Diouf dikkat çekti. Bursaspor'da ise son hafta takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Kubilay Kanatsızkuş'un 3, Emirhan Aydoğan ve Mamadou Diarra'nın da 2'şer golü bulunuyor.

BU KEZ RAKİP OLDULAR

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile İstanbulspor'un genç çalıştırıcısı Fırat Gül kariyerlerinde ilk kez birbirlerine rakip olacak. Aynı ekipte yıllarca kader birliği yapan Fırat Gül ve Yalçın Koşukavak birbirlerinden puan almaya çalışacak. 34 yaşındaki Fırat Gül, uzun süre Yalçın Koşukavak'ın ekibinde yer almış, ikilinin yolları geçen sezon Gazişehir'deki ayrılışın ardından sona ermişti.

SON MAÇ 2006'DA

Bursaspor'la İstanbulspor arasında bugün 32'nci maç oynanacak. İki takım birbirlerine en son 2006'da rakip olmuştu. Bursa Atatürk Stadı'ndaki o karşılaşmayı Bursaspor 2-1 kazanırken, goller, Burak Akdiş ve Serdar Topraktepe'den gelmişti. Geride kalan 31 maçta İstanbulspor 11, Bursaspor da 10 galibiyet elde etti.

SAĞLAM'IN İLK MAÇI

Bursaspor'la İstanbulspor arasındaki mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek. Ankara Bölgesi hakemi Timsah'ın maçında ilk kez düdük çalacak. İstanbuspor Kadir Sağlam yönetiminde bugüne kadar 5 maç oynadı. Sarı Siyahlılar 2'şer galibiyet ve bir beraberlik elde etti.

İŞTE BURSASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

ÇAĞLAR ŞAHİN AKBABA - SHEHU - SEDAT DURSUN - ANIL KARAER - LATOVLEVİCİ - AYKUT AKGÜN - EMİRHAN AYDOĞAN - İGOR - ÖZER HURMACI - BURAK KAPACAK - KUBİLAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.