Hava Durumu

'Bu kulüp benim herşeyim'

Galatasaraylı Fernando Muslera, Roma'nın 20 milyon euroluk teklifi olduğu yönündeki haberlerin ardından "Galatasaray benim her şeyim. Ayrılmaya niyetim yok. Ancak beni istemezler ve git derlerse giderim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2018 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bu kulüp benim herşeyim'

Galatasaray formasıyla 7 sezonda 4'ü lig şampiyonluğu olmak üzere 11 kupa kaldıran ve kaptanlığa kadar yükselen Fernando Muslera, Galatasaray'da kalmak istiyor. Roma'dan gelen 20 milyon Euro'luk teklif iddialarının ardından satılıp satılmayacağı merak konusu olan Uruguaylı file bekçisi, yeniden güzel bir hava yakalamış olan kulübünde kalmaktan yana...

İstanbul'daki yaşantısını bozmak istemeyen 'Nando', Galatasaray taraftarının kendisine olan sevgisinden de kopmak istemiyor.

"GALATASARAY BENİM HER ŞEYİM"

Bulduğu her fırsatta futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini hatta ömrünün sonuna kadar Sarı-Kırmızılı ekipte görev almak istediğini ifade eden Muslera'nın gelen tekliflerle ilgilenmediği ve yakın çevresine "Galatasaray benim her şeyim. Ayrılmaya niyetim yok. Ancak beni istemezler ve git derlerse giderim" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.