Hava Durumu

'Bu ligde kalacağız'

Play-out öncesi umut verici bir galibiyete imza attıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları Iryna Trushkina ve Dilara Bağcı, "Artık play-out'ta 6 maçı da kazanabiliriz diye düşünüyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bu ligde kalacağız'

Ozan DEMİR'in haberi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde kümede kalma savaşı veren Nilüfer Belediyespor, play-out'lara sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Ligde geçen hafta İdmanocağı karşısında aldığı galibiyetle 15 maçlık kötü gidişata son veren Mavi Beyazlıların Ukraynalı milli oyuncusu Iryna Trushkina, Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulunarak play-out öncesi moralleri yüksek tutmaya çalıştıklarını söyledi. Iryna Trushkina, "İdmanocağı galibiyeti play-out'tan önce bizim için umut verici oldu. Güvenimiz yerine geldi. Artık play-out'ta 6 maçı kazanabiliriz diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

SAVAŞMAK ZORUNDAYIZ

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden libero Dilara Bağcı ise şu ifadeleri kullandı; "Uzun süredir iyi oynamamıza rağmen 3-2'lik maçlarda sadece bir puan alabiliyorduk. Ama İdmanocağı maçında bunu kırdık ve 3 puan aldık. Play-out'a ne kadar fazla puan taşırsak o kadar önemli bizim için. Şimdi durumları eşitlemiş olduk. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maçtan sonra play-out'ta herkes gücünü ortaya koyacak. Herkes her maç, her puan için savaşmak zorunda. Play-out'ta oynayan takımlar birbirlerini iyi tanıyan takımlar. Her maç bizim için çok önemli olacak."

Mavi Beyazlılar Rus asıllı Azeri Başantrenör Inessa Korkmaz idaresinde Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisi'nde günde çift antrenman yaparak vites yükseltti. Normal sezonun son haftasında yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Bursa temsilcisi, 12.71 puana ulaşarak play-out öncesi ligde kalma yolunda umudunu koruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.