Hava Durumu

Bu maç u-nu-tu-la-cak

Özlüce'de Beşiktaş mesaisi başladı. Hikmet Karaman oyuncularına Kasımpaşa maçının analizini yaptırdı ve bu yenilgiyi unutup önemi bir kat daha artan Beşiktaş mücadelesine kilitlenmelerini istedi. Antrenmanda motivasyon taktikten öne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maç u-nu-tu-la-cak

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Kasımpaşa karşısında alınan yenilgi sonrası oyuncularını Beşiktaş maçına konsantre etmeye çalışıyor. Dünkü antrenmana 30 dakika geç çıkan Yeşil Beyazlı futbolcular teknik direktör Hikmet Karaman tarafından sürpriz bir şekilde maç analiz toplantısına alındı. Kasımpaşa karşısındaki pozisyonları oyuncularına izlettiren Karaman'ın futbolcularından bu hataları bir daha tekrarlamamalarını istedi.

FUTBOLCULARA ÖZEL TERAPİ

Hikmet Karaman antrenman boyunca da yine motivasyon üzerinde durdu. Kasımpaşa maçının sonrasında taraftarla kavga eden Harun Tekin ile özel olarak ilgilenen Karaman'ın maç öncesi sakatlanan Scott Carson'la da bir süre konuşması dikkat çekti. Ara transfer döneminde transfer edilen ancak forma şansı bulamayan Anton Ferdinand'la da görüşen Hikmet Karaman İngiliz futbolcuya uzun bir görüşme gerçekleştirdi.

Edu ve Carson takımla çalıştı

Kasımpaşa maçının ardından bir gün izin yapan Bursasporlu futbolcular, zorlu Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Maçta forma giyen bazı futbolcular düz koşuyla günü tamamlarken, diğerleri taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Maurice Edu ve Scott Carson takımla birlikte çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.