Hava Durumu

Bu ne hal VERGINI?

Arjantinli futbolcu 1461 Trabzon karşısında kendi kalesine 1 gol attı, yenilen ikinci golde de başrol oynadı. Performansıyla sınıfta kalan Vergini gelecek adına kafalarda soru işareti bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu ne hal VERGINI?

ALTERNATİF OLAMADI

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın 1461 Trabzon karşısında ilk 11'de sahaya sürdüğü Santiago Vergini Yeşil Beyazlı formayı ilk kez bir resmi maçta giydi. 120 dakika sahada kalan Arjantinli stoper, kendi kalesine attığı golün yanı sıra 117'nci dakikada takımın kupaya elenmesine neden olan golde de rakibini kaçırmasıyla baş rol oynadı. Titi ve Ekong'un takımdan ayrılmasıyla oluşan stoper açığı nedeniyle transfer edilen tecrübeli futbolcu geldiği günden bu yana bir türlü aşama kaydedemedi. Aurelien Chedjou ve Ertuğrul Ersoy ikilisinin ligde iyi performans sergilemesi Santiago Vergini'nin önünü keserken, tecrübeli savunmacı da bu ikiliyi geçecek bir hamleye imza atamadı.

BÜYÜK BİR DÜŞÜŞ İÇİNDE

Bugüne kadar Newells Old Boys, Estudiantes formalarını giyen, Sunderland'de oynadığı dönemde Premier Lig'de iki sezonda 51 maça çıkan, İspanya'da Getafe'de ter döken Santiago Vergini son 3 sezonda da Boca Juniors'ta oynuyordu. Arjantin ekibinde 3 sezonda sadece 46 maça çıkan tecrübeli futbolcunun bu dönemde maç sayısının büyük bir düşüş içine girmesi istatistiklere yansıdı. 2016-17 sezonunda 28 maça çıkan ve takımıyla şampiyonluk kupasını havaya kaldıran Vergini bir sonraki sezon sadece 8 maçta görev alabildi. 30 yaşındaki stoper Bursaspor'a gelmeden önceki dönemde de Boca Juniors'ta sadece 6 maç oynadı. Bu rakamlar Vergini ile ilgili oluşan soru işaretlerini artırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.