Hava Durumu

Bu sevgi karşılıksız kalmayacak

Yorucu bir yolculuğun ardından dün sabaha karşı Özlüce'ye ayak basan Kongolu futbolcu, takıma adapte olmak istediğini söyledi ve taraftarın kendisine gösterdiği ilgiyi karşılıksız bırakmayacağını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sevgi karşılıksız kalmayacak

Ayağının tozuyla açıklamada bulunan Dzon Delarge taraftara mesaj verdi: 'Mutlu etmeye geldim'

SADECE 5 DAKİKA KALDI

Bursaspor'un yeni transferi Dzon Delarge dün sabaha karşı Bursa'ya ayak bastı ve ayağının tozuyla da açıklamada bulundu. Kongolu futbolcu saat 00.45'te açıklama yapmak için Özlüce Tesisleri'ne gelirken, yaklaşık 3 saat gecikmeli giriş yaptığı tesiste sadece 5 dakika kalıp konaklayacağı otele geçti. Bu sırada tesiste sadece basın mensupları, medya departmanı ve kulüp tercümanı vardı. Yorucu yolculuk nedeniyle hayli uykusuz olduğu gözlenen Dzon Delarge 'Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum' dedi.

HOCAMIZLA GÖRÜŞTÜM

Takımdan Badu'yu tanıdığını ifade eden Dzon Delarge, "Bursaspor tarihiyle birlikte Türkiye'deki en büyük kulüplerden. Bana burada oynama fırsatı verecek olan Bursaspor ailesine teşekkür ediyorum. Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum. Avusturya'da da çalışmalarıma devam ediyordum, kendimi fit hissediyorum" diye konuştu. Teknik direktör Paul Le Guen'le Bursa'ya gelmeden önce görüştüğünü belirten tecrübeli futbolcu taraftarlara da mesaj gönderdi ve "Onları mutlu etmek için buradayım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.