Hava Durumu

Bu sezon başka olacak

Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele eden İnegöl Doğugücüspor camiası, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Organizasyonda önemli mesajlar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sezon başka olacak

İSTİŞARE YAPILDI

Bu sezon Süper Amatör Küme'de yaptığı önemli transferler ile takım olma yolunda ilerleyen ve iddialı bir kadro kuran Kırmızı Siyahlı ekip birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Doğugücüspor Başkanı Sinan Taşdemir, Doğugücüspor yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular yemekte bir araya geldi. Yeni sezon hazırlıklarının ve yapılacak hazırlık maçlarının da istişare edildiği gecede kulüp yöneticileri ve futbolcular birlikte samimi bir ortamda yemek yiyerek sohbet ettiler.

"DEĞERLİ OYUNCULAR"

Yemekte konuşma yapan Doğugücüspor Kulüp Başkanı Sinan Taşdemir, " Yeni sezonda sizin gibi pırıl pırıl arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu sezon yönetimimizle birlikte şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Takıma birbirinden değerli oyuncular ve hocamızı kadromuza kattık, "İnegöllü sporseverlere ve taraftarlarımıza futbolun güzellikleri adına kaliteli bir futbol seyrettirmeye çalışacağız ve bunu da başaracak kalitede bir takımız. Futbolcularımızın sahada en iyi mücadeleyi göstereceğinden kimsenin kuşkusunun olmamasını istiyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.