Hava Durumu

Bu sonucu beklemiyorduk

Barış Yardımcı, "Bir tane şutla, bireysel yetenekle maçı kaybettik. Bu sonucu beklemiyorduk, üzgünüz. Gençlerbirliği'ni yenip tatile 27 puanla girmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sonucu beklemiyorduk

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası konuşan Yeşil Beyazlı oyuncuların ortak kanısı en azından 1 puanı hakettikleri yönünde oldu. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında oyundan çıkınca direkt soyunma odasına giden Barış Yardımcı, "İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Üzgünüz, bunu beklemiyorduk. Dönen topları iyi toplayabilseydik orta saha ve forvet arasındaki kontağı, çıkış paslarını iyi yapabilseydik daha etkili olabilirdik. Rakibe de çok pozisyon vermedik. Bir tane şutla, bireysel yetenekle maçı kaybettik. 10 kere vursa belki bir daha öyle bir gol olmaz. Artık önümüze bakacağız. Gençlerbirliği'ni yenip tatile 27 puanla girmek istiyoruz" dedi.

Sezon başında Trabzonspor'dan kadroya katılan ve eski takımına karşı ilk kez forma giyen Yusuf Erdoğan ise, "İki takımı da tebrik ediyorum. Bursasporumuza yakışır bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum ama gol atanın kazanacağı bir karşılaşma oldu. Aslında kötü bir golle, yarıma sıfır bir skorla yenildik. Üzgünüz. İlk yarının son maçımızda Gençlerbirliği'ni yenip üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Genç futbolcu Trabzonspor taraftarının kendisine gösterdiği ilgi için de, "Çoğu futbolcu ayrıldığı kulüple kötü ayrılıyor. Benim için de özel bir anlam taşıyan bir maç oldu. Futbolculuk başka bir şey. Adam gibi anılmak en güzeli. Bu maçta Bursaspor'u en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum ve bunun için mutluyum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.