Hava Durumu

Bu takımı artık toparlayın!

Son 12 maçta 2 galibiyet alabilen Bursaspor'da camia Ali Ay yönetiminden takımı toparlamasını bekliyor. İki sezondur son anda ligde kalan Yeşil Beyazlılar'da herkes aynı korkuyu bir daha yaşamak istemiyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu takımı artık toparlayın!

CAMİA ENDİŞE İÇİNDE

Bursaspor'un geride kalan 12 haftada 13 puanda kalması camiada endişeli bir durum oluşturdu. Son iki sezonda küme düşme korkusunu son maçlarda üzerinden atan Yeşil Beyazlılar o dönemlerde ilk yarıda topladığı puanlarla ligde tutunmuştu. Bursaspor 2016-17 sezonunun 12'nci haftasını 6 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 21 puanla 5'inci basamakta tamamlamıştı. O sezon son hafta Trabzonspor karşısında elde edilen galibiyet Bursaspor'u Süper Lig'de bırakmıştı.

YİNE KORKU OLMASIN

Geçen sezon 12'nci haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlikle kapatan ve 18 puanla 7. basamakta bulunan Yeşil Beyazlılar yine küme düşme korkusunu ensesinde hissetmişti. Bu yıl beraberliklere ambargo koyan Samet Aybaba'nın öğrencileri 12 maçta sadece 2 galibiyete ulaşabildi. Lig tarihinin en kötü başlangıçlarından birine imza atan Bursaspor'da camia Ali Ay yönetiminden bir an önce takımı toparlamasını bekliyor. Camia aynı korkuları bir daha yaşamak istemiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.