Hava Durumu

Bu yolun dönüşü yok

İki takımın teknik direktörü Bursa Hakimiyet’e özel yaptıkları açıklamalarda farklı liglerde aynı hedefe odaklandıklarını, başarıya ulaşarak Bursa’ya büyük bir coşku yaşatmak istediklerini söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu yolun dönüşü yok
TEK HEDEF

Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta İnegölspor, Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta ise Yeşil Bursa’da play-off heyecanı hakim. Her iki ekip de sezonun ikinci devresinde elde ettiği başarılarla üst sıralara yelken açarken güncellenen hedefler sonunda rota play-off hattına çevirildi. İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ve Yeşil Bursa çalıştırıcısı Ahmet Suphi Evke, Bursa Hakimiyet’e yaptığı açıklamalarda farklı liglerde bulunsalar da hedeflerinin Bursa futbolunu geliştirmek ve şehrin en üst liglerde yer almasını sağlamak olduğunu belirtti.



HEP BİRLİKTE 

Bordo Beyazlı Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Bu hafta evimizde 1 puan geride yer alan Gümüşhanespor’la zorlu bir maça çıkacağız. Kazanırsak en kötü ihtimal 6’ncı sıradaki yerimizi rahatlatacağız. Tüm ilçeyi heyecan sardı. 8 maçtır yenilmedik. Hedefimiz play-off ve oradan PTT 1. Lig. Bizim alt ligimizde bulunan Yeşil Bursa da aynı hedefte ilerliyor. Bursa temsilcileriyiz ve şehrimiz için katkı sağlamak istiyoruz. Onlar çok genç bir kadro. Bu tür tecrübelerle Bursaspor’a ve Türk futboluna büyük isimler kazandıracak bir takım. Onların başarılarıyla biz de gururlanacağız. Hep birlikte olabilecek en üst liglere yürümek hayalimizdir” dedi.



TAKDİR EDİYORUM

Yeşil Bursa Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke ise, “Bu hafta ligde kalmak için son şanslarını deneyen Gölbaşıspor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Play-off hattının 3 puan gerisindeyiz. Rakiplerimizin bay geçtiği bu haftaları 3 puanla kapatarak avantaj sağlamak istiyoruz. Bizim bir üst ligimizde yer alan İnegölspor da aynı hedefe odaklanmış durumda. Futbol şehri olan Bursa için bu büyük bir onur. Düşme hattından üst sıralara yükseldiler. Bu konuyu takdir ediyorum. Umarım sezon sonunda ilçemizde ve Bursa’da ortak başarının kutlamasını gerçekleştiririz” ifadelerini kullandı. 

Başarılı devre

İnegölspor sezonun ikinci yarısında çıktığı 12 maçta sadece 1 yenilgi alırken, 6 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Bordo Beyazlılar rakiplerine karşı oynadığı son 8 maçında ise yenilgi yüzü görmedi. Yeşil Bursa ise sezonun ikinci devresinde sahaya çıktığı 11 maçta sadece 2 kez yenilgi aldı. Pilot takım 5 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken, İnegölspor’un 8 maçlık yenilmezlik serisini 3’üncü Lig’de sergileme başarısını gösterdi.

Bursa Hakimiyet aracılığıyla başarı dileği

Zorlu bir döneme girdiklerini belirten başarılı teknik adamlar birbirlerine Bursa Hakimiyet gazetesi aracılığıyla başarı dilemek istediklerini söyledi. Taşkın Güngör, “Bursaspor’un Pilot Takımı’nın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Geçmiş dönemlerde bünyelerinde yetiştirdiği oyuncular İnegölspor’a büyük katkılar sağladı. Zorlu süreçte kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Ahmet Suphi Evke ise, “Stratejik planlamaları ve kadro yapılarıyla oyuncularıma örnek olan İnegölspor’u her alanda destekliyor ve play-off hedefi yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
Samet AYGÜÇ'ün haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.