Hava Durumu

Bu yolun sonu karanlık!

Süper Lig hedefiyle yola çıkan Bursaspor bir kez daha küme düşme korkusunu ensesinde hisseder hale geldi. Gençlerbirliği yenilgisi büyük tepki toplarken takımın sergilediği futbol ve şu ana kadar yaşanan gelgitler yönetim üzerinde büyük baskı oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2021 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2021 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu yolun sonu karanlık!

Bursaspor'da kötü gidiş bir türlü önlenemiyor. Takım adım adım her hafta dibe doğru iniyor.

BİZATİ DE ÇARE OLMADI

Sezona büyük umutlarla başlayan ve transfer tahtasını açarak Spor Toto 1. Lig'in en değerli kadrosunu oluşturan Bursaspor'da saha sonuçları tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Tahtanın açılmasıyla 17 transfer yapan, bunların ikisini fayda sağlanamayacağı gerekçesiyle geri gönderen Yeşil Beyazlı takım geride kalan 13 maçlık periyotta 14 puanda kalarak hem taraftarını üzdü hem de konulan Süper Lig hedefinin hayli uzağında kaldı. Mustafa Er ve Fatih Tekke ile yollarını ayıran, bir maça altyapı antrenörleriyle çıkan Bursaspor'da Özcan Bizati de kötü gidişe engel olamadı.

CAMİANIN TEPKİSİ VAR

Bizati yönetiminde çıktığı 8 maçta 4 galibiyet 4 de yenilgi alan Bursaspor üst üste 3 maç kaybederek küme düşme potasıyla aynı seviyeye indi. Bilindiği gibi sezon başından bu yana takım içindeki krizler ön plana çıktı. Yeşil Beyazlılar'da ilk olarak Aykut Akgün ve Hasan Ayaroğlu kadro dışı bırakıldı. Sonrasında iki oyuncu affedilirken, bu kez Aykut Akgün, Cüneyt Köz ve Burak Altıparmak'la yollar ayrıldı. İsmail Çokçalış kadro dışı kalan 3'üncü isim oldu. Mevcut durum yönetimle camiayı karşı karşıya getirdi. Yönetimin üzerindeki baskılar artarken, istifa sesleri yükselmeye başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.