Hava Durumu

Bucaspor: Hayallerine basamak olacağız

Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, Bucaspor'un Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki spor okullarını ziyaret etti. Aktaş, bu bölgedeki spor okulu sayısının artacağını belirtti, "Daha fazla gencimizi futbolla buluşturup, hayallerine basamak olacağız" dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bucaspor: Hayallerine basamak olacağız

Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta son olarak deplasmanda Diyarbekirspor'u 2-1 yenen ve 2 maçta 6 puanı hanesine yazdıran Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, Diyarbakır başta olmak üzere Bucaspor'un Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki spor okullarını gezdi. Bu bölgedeki spor okullarının sayısının hızla artacağını ifade eden Aktaş, yetenekli isimlerin kadroya dahil edileceğini söyledi. Aktaş ayrıca Bucaspor'un daha fazla yetiştiren bir kulüp olacağını dile getirdi.

'Daha aktif olacağız'

Bucaspor spor okullarının ülke futboluna kazandırdığı futbolculara dikkat çeken Aktaş, "Spor okullarımız bizim için değerli. Bu okullarımızın sayısını artırarak daha aktif hale getireceğiz. Şu an halihazırda kadromuzda bulunan oyuncularımızın yüzde 50'si spor okulu patentli. İlk 11'imizde de birçok oyuncumuz altyapımızdan yetişti. Biz de Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki spor okulu sayımızı çoğaltarak genç yeteneklerimizi kadromuza dahil etmek istiyoruz. Anadolu'nun cevherlerine şans kapısı olacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.