Hava Durumu

BUDO'nun 100 bininci yolcusu bakın kim çıktı

Bursa ile İstanbul arasında 24 Ocak 2013 tarihinde sefere başlayan BUDO’nun yüz bininci yolcusunu Mudanya iskelesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çiçeklerle karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUDO'nun 100 bininci yolcusu bakın kim çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) yüz bininci yolcusu Yakın ailesi Mudanya iskelesinde çiçeklerle karşıladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Serdar ve Ayşe Yakın ailesinin 1 yaşındaki minik ferdi Gökay’ı kucağına aldı.

Altepe, “24 Ocak’ta başlattığımız seferler 3 ayı doldurdu. Bugün 100 bin yolcuya ulaştı. Bu seferleri Bursa ve İstanbullu dostlarımızın talepleriyle başlatmıştık, yaşanan sıkıntıların bir an önce bitmesi ve huzur içinde Bursa-İstanbul arasında deniz yolculuğunu yapabilmek en büyük hedefimizdi. Gemilerimizi alıp seferlere başladık ve 3 ay zarfında Bursalı hemşerilerimiz ve İstanbullu dostlarımız BUDO’ya öncelik verdi. Biz de hedeflerimizi aşmış olduk. Hüdavendigar gemimizle 3 ayda yüz bininci yolcumuzu taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, projenin tuttuğunu gösteriyor. Hedeflerimiz bu yaz yüz binlerce yolcuyu İstanbul-Bursa arasında taşımak ve insanımıza en güzel hizmeti vermek. Emeği geçenlere teşekkür ederken, daha birçok güzel hizmetleri vermeye devam ederek, gemi ve sefer sayılarımız artıracağız” dedi.

Altepe, minik yolcu ve ailesine hediyeler verdi. Yüz bininci yolcu Ayşe Yakın ise, “Özellikle çocuklu olan anne babalar için çok avantajlı oldu. Oğlum otobüslerde sıkılıyor. Deniz otobüsleri bizim için fırsat oldu, belediyeye duacıyız” dedi.

Yüz bininci yolcuyu karşılamaya Başkan Altepe’nin yanı sıra Kaymakam Adem Öztürk, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.