Hava Durumu

BUEK'te yarım asırlık kutlama

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, görkemli bir geceyle Öğretmenler Günü'nü ve 50. yılını kutladı

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUEK'te yarım asırlık kutlama

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları her yıl kutladığı 24 Kasım öğretmenler gününü bu yıl daha anlamlı ve özel bir kutlamayla gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak bu yıl 50. Yılını da kutlayan BUEK'li öğretmenler renkli bir geceyle yarım asırdır var olan eğitim kurumunun parçası olmaktan duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Gecede bir konuşma yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Marmara Koordinatörü Mehmet Yıldız, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

50 yıldır eğitim sektöründe var olduklarını ve ülkemiz için çalıştıklarını, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın evrensel değerlerle yetişmeleri için tüm öğretmenlerimize büyük bir görev düştüğünü belirterek, Atatürk'ün çizdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak ve onu aşmak için öğretmenlerde büyük bir sorumluluk olduğunu ve BUEK olarak bu sorumluluğu yerine getirmek için durmadan çalıştıklarını belirtti.

Gecede kurumda uzun yıllar devam eden öğretmenlere plaket takdimi yapıldı. Tüm öğretmenlerin katılımıyla 50. yıl pastası kesilerek gece boyu kutlamalar devam etti.

Geceye ait diğer fotoğraflar için tıklayınız...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.