Hava Durumu

Bülent Arınç'ın da rol aldığı efsane dizi geri dönüyor

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın TBMM Başkanı olduğu dönemde konuk oyuncu olarak yer aldığı Ekmek Teknesi dizisi ekranlara dönüyor. Arınç, dizide Meclis Başkanı kimliği yer almış ve İstiklal Marşı'nın son mısrasını okumuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2015 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Arınç'ın da rol aldığı efsane dizi geri dönüyor
Bir dönemin efsane dizisi Ekmek Teknesi ekranlara geri dönüyor. Hasan Kaçan'ın canlandırdığı Heredot Cevdet karakteri ile izleyiciye adeta bir televizyon okulu hizmeti veren Ekmek Teknesi önümüzdeki günlerde TRT ekranlarında olacak. Vefat eden Savaş Dinçel'in canlandırdığı dizinin diğer bir efsane karakteri Fırıncı Nusret Baba'nın yeni dönemde olup olmayacağı merak edilirken, sosyal medyada ise geçmiş bölümlerden yapılan paylaşımlar dikkat çekiyor.

Diziyi yeniden hazırlayan ekip, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın TBMM Başkanı olduğu dönemde Ekmek Teknesi'nde konuk oyuncu olarak rol aldığı sahneyi twitter hesabından paylaştı. 2004 yılında 23 Nisan'ın konu edildiği sahnede, Heredot Cevdet 'kahve milletinin insanlarına' Cumhuriyet'in nasıl zor şartlarda kurulduğunu anlatırken Bülent Arınç, Meclis Başkanı kimliği ile kahveye gelip sohbete dahil olmuştu. İstiklal Marşı'nın son mısrasını okuyan Arınç, ardından 'Allah' diye bağıran Ölü Berber karakterini alnından öpmeyi de ihmal etmemişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.