Hava Durumu

Bülent Arınç'ın damadı suskunluğunu bozdu! Ey Gökçek...

Bülent Arınç’ın damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter'den, Melih Gökçek’e 'paralel' yanıtı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Arınç'ın damadı suskunluğunu bozdu! Ey Gökçek...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç arasındaki tartışmaya Arınç'ın damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter de katıldı.
 
Melih Gökçek, dün Bülent Arınç'ı kızdıran mesajlarında Arınç'ın damadından da söz etmişti.
 
Gökçek mesajında "Arınç'ın açıklamalarının perde arkasını açıklıyorum hem de belgeyle. Arınç'ın kızı ve damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter fanatik paralelcidir. Bunu ben söylersem, birileri, 'iftira' diyebilir" demişti. Arınç, gazeteci Ahmet Hakan'ın bir yazısını işaret etmişti. 
 
Doç. Dr. Yeter, Gökçek'in mesajlarına Twitter'dan cevap verdi. Melih Gökçek'e “Ey Gökçek!" diye seslenen Yeter şunları söyledi:
 
EĞER KASTETTİĞİN...
 
 "Ey Gökçek. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki iyi niyetinden bir an bile şüphe etmediğim, dürüst, namuslu ve vicdan sahibi bir adamın damadı olduğum için gurur duyuyorum. Zaten çirkin ithamlarınıza karşılık gereken cevabı babamız verdiği için ben bir şey söylemeye gerek duymuyorum. Ancak bana ve eşime paralel demişsin eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa evet biz sonuna kadar paraleliz.Yok eğer paralelden kastın devlete ve millete kumpas kurmak, ihanet etmek, rant peşinde koşmak, yalancılık, dalkavukluk, sinsilik, arkadan kuyu kazmak, belden aşağı vurmak ise onu biz bilmeyiz ama…”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.