Hava Durumu

Bülent Arınç'tan ABD açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, sosyal medya hesabı üzerinden ABD'nin yaptırım kararı hakkında açıklamalarda bulunarak, "Alınan bu yaptırım kararı kabul edilemez niteliktedir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Arınç'tan ABD açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, ABD'nin Türk bakanları yaptırım uygulamasının ardından açıklamalarda bulundu. Arınç, "Trump yönetiminin son diplomatik sorun karşısında almış olduğu yaptırım kararı, stratejik müttefikliğimizin doğasına aykırıdır ve iki ülke arasındaki ilişkilerin onarılamaz seviyede bozulması tehlikesini doğurmuştur." dedi.

"KABUL EDİLEMEZ"

Arınç sosyal medya üzerinden üzerinden yaptığı açıklamada, "Alınan bu yaptırım kararı kabul edilemez niteliktedir. Trump yönetiminin bir an önce bu yanlış kararından dönmesini temenni ediyorum. Trump yönetiminin son diplomatik sorun karşısında almış olduğu yaptırım kararı, stratejik müttefikliğimizi doğasına aykırıdır ve iki ülke arasındaki ilişkilerin onarılamaz seviyede bozulması tehlikesini doğurmuştur." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.