Hava Durumu

Bülent Arınç'tan Fenerbahçe sitemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina'da düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı, yaklaşık 5 saat sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2013 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2013 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Arınç'tan Fenerbahçe sitemi

Toplantının ardından gazetecilerin karşısına geçen Arınç, şu konularda konuştu:

Suriye'deki rejim son mücadelesini veriyor. İsrail tarafından Suriye'ye gönderilen füzeler Suriye ile İsrail arasındaki başka münasebetleri işaret ediyor. Esad gittikçe gaddarlaşmaktadır. Bütün temennimiz bu rejimin ayakta kalmamasıdır.

'ASKERLİĞİN KISALMASI İLE İLGİLİ DÜZENLEME YOK'

Bedelli askerlikle ilgili cevabımız kesindir. Yeni bir bedelli düşünmüyoruz. Hükümetimiz bu konuda kararlıdır. İleride ihtiyaç duyulduğunda yeniden konuşulur. Askerlik süresinin kısalması ile ilgili olarak da şu anda bir düzenleme yok. Şartlar ortaya çıktığında Genelkurmay, Milli Savunma Bakanlığı ve hükümetimiz değerlendirir.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Çözüm süreci doğru bir rotada ilerleyen bir süreçtir. Silahlı unsurların Türkiye'den çıkışı hükümetin yakın takibi altındadır. Bu süreci hukuk sınırları içerisinde götürüyoruz. Meclis Başkanımızın hangi maksatla söylediğini bilmediğimiz "Aslında çıkmışlardır" sözü bizim gündemimizde yoktur.

ARINÇ FENERBAHÇE'YE KIZGIN

Bülent Arınç, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'un işini zora soktuğunu ve bu yüzden sarı- lacivertlilere kızgın olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek Akhisar Belediyespor'un işini zora soktuğunu ifade eden Arınç, "Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik ediyoruz. Süper Lig şampiyonluğu önemli bir şampiyonluk. Fenerbahçe'nin 2-0 yenilmesi çok garip. Onun 2- 0 yenilmesi Akhisar Belediyespor'un işini zora soktu, kızmıyor da değilim" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.