Hava Durumu

"Bunları bırakanlar, bunlardan beter olsunlar"

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çuval içerisinde sokağa bırakılmış 8 yavru köpek bulundu. Köpeklerin yanında "Yolcu sütünü verin. Anneleri yoktu" yazılı bir not da çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2018 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2018 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bunları bırakanlar, bunlardan beter olsunlar"

Gaziantep'in İslahiye'nin Ortaklı Mahallesi'nden Hatay'ın Hassa ilçesi Akbez Mahallesi'ne seyreden Mahmut Sezer isimli vatandaş Tahtaköprü Barajı bölgesinde bir çuvalın hareket ettiğini fark etti. Çuvalın ağzını açan Sezer, büyük bir şok yaşadı. Sezer'in açtığı çuvalın içinden 8 köpek yavrusu çıktı.

"BUNLARI BIRAKANLAR, BUNLARDAN BETER OLSUNLAR" YAZDI

Yavrulara sahip çıkan Sezer, çuvalda ise "Yolcu sütünü verin. Anneleri yoktu" yazılı not da buldu. Notu okuyunca şaşıran Sezer, notun üstüne ise "Bunları buraya bırakanlar, bunlardan beter olsun" yazısını yazdı. Mahmut Sezer, "Sabah saatlerinde Hatay Hassa'da bulunan iş yerime gidiyordum. Bir çuvalın hareket ettiğini gördüm, çuvalı açtığımda 20 günlük, köpek yavrularını gördüm. Nasıl bir vicdan bu yavruları bırakabilir. Bu canları atanlar insan olmaz. Bu vicdansızlar, bu canlardan daha beter olsunlar. Yazık annelerinde ayrılmışlar. Hayvanları sevmeyen insan olamaz" dedi.

Gaziantep Hayvanları Koruma Temsilcisi tarafından alınan yavru köpekler, İslahiye'deki köpek barınağına götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.