Hava Durumu

Bunu yapan insan olamaz! Yavru köpekleri...

Kastamonu'nun Tosya ilçesi eski belediye çöplüğünde yavru köpekleri tel ile birbirlerine bağlayıp öldüren kişi, polis ekiplerince tespit edildi, hakkında işlem başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bunu yapan insan olamaz! Yavru köpekleri...

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan eski belediye çöplüğünde, yavru köpekleri tel ile birbirlerine bağlayıp öldürülen saldırganı saptadıklarını ve hakkında idari işlemi başlattıklarını açıkladı.


Emniyet, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

"Tosya'da 30 Ocak 2018 günü saat 23.00 sıralarında Tosya Belediyesi'nde veteriner hekim olarak görev yapan S.D.'nin 155 ihbar hattını arayarak, Karşıyaka Mahallesi eski belediye çöplüğünde 5 adet ölü köpek yavrusunun bulunduğunu, inceleme yapmak için çöplüğe gideceklerini ve gece olması sebebiyle kendi güvenlikleri için ekip talebinde bulunmuştur. Belediye Veteriner Hekimi S.D. ile Milli Parklar Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çöplüğe giderek yaptıkları incelemelerde, 4 adet yaklaşık 2-3 aylık oldukları tahmin edilen ölü köpek yavrusu bulmuştur. Çöplükte ölü bulunan 4 köpek yavrusunun ölüm sebebinin anlaşılabilmesi için Kastamonu Belediyesi'ne ait hayvan kliniğine gönderilmiştir."

"Bahse konu olayla ilgili Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Şubat 2018 günü olay yeri ve çevresinde yapılan araştırmalarda çöplükte bulunmayan diğer ölü köpek yavrusu Karşıyaka Mahallesi Karaaslan Hayvan Besi Çiftliği'nin önünde bulunması üzerine; çiftlikte bulunan A.K. isimli şahısla görüşüldüğünde ölü köpek yavrularını 29 Ocak 2018 günü kendisinin çöplüğe attığını beyan etmiştir. Olayla ilgili olarak Tosya Milli Parklar Müdürlüğü'ne bilgi verilmiş olup, '5190 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet' suçundan A.K. isimli şahıs hakkında idari işlem başlatılmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.