Hava Durumu

Bunu yapanlar insan olamaz...Yaşadıkları inanılır gibi değil

Ailesinin istemediği kişiyle evlenince babası, amcası ve halasından ölüm dayağı yedi. Çuvala konulup ölüme terk edilen kadın son anda kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bunu yapanlar insan olamaz...Yaşadıkları inanılır gibi değil

Geçen hafta ailesinin karşı çıktığı bir evlilik yaptığı için vahşice katledilen kadının ardından Pakistan ikinci skandalla sarsıldı. Pencap eyaletindeki Hafızabad şehrinde ailesinin onay vermediği adamla evlendiği ortaya çıkan Saba Maksud (18) kendi akrabaları tarafından akıl almaz işkenceye maruz kaldı.

'SABAHA ÇIKMAZ'

Genç kızı darp ettikten sonra vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vuran babası, kardeşi, amcası ve halası, ardından 'suçlu'yu bir çuvala koyup su kanalına attı. Cani aile, Saba'nın can vereceğini umuyordu ama beklenen gerçekleşmedi. Kendi imkanlarıyla çuvaldan çıkıp polise sığınan talihsiz kız, tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Maksud'un sağ elinde ve yüzünde de ciddi yaralar olduğu görüldü. Namus ve töre cinayetlerinin çok sık görüldüğü Pakistan'da geçtiğimiz hafta da ailesinin karşı çıktığı bir evlilik yapan kadın taşlanarak öldürülmüştü.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.