Hava Durumu

Bunun adı mucize! Hafriyat kamyonunun altında kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm nedeniyle hemen her gün hafriyat kamyonu dehşeti yaşanıyor. Kartal'da dün mahallede bisiklet süren çocuk,hafriyat kamyonu altında kaldı. Beykoz'da bir kamyon az kalsın çay bahçesine giriyordu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bunun adı mucize! Hafriyat kamyonunun altında kaldı

İstanbul Kartal'daki Esentepe Mahallesi'nde bisiklet süren 6 yaşındaki Yusuf Baykan, yanında hafriyat kamyonunu görünce panik olup yere düştü. Kamyonun altında kaldı.

Çevredekilerin olayı fark edip bağırmaları üzerine, ismi öğrenilemeyen kamyon sürücüsü, aracını durdurdu. Kamyonun dingilinin havada olması sebebiyle tekerlek ile yer arasında sıkışan Baykan, hafif yaralandı.

Baykan'ın kurtarılması için seferber olan vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar, kamyonun yerinden hareket etmemesi için havadaki dingilin altına taş sıkıştırıp aracın arkasına iş makinesi yasladı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan Baykan, ambulansla hastaneye kaldırılırken, kamyon sürücüsü de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.