Hava Durumu

Bunun adı Sivas'a ikram

Bursaspor iki farklı skoru yakaladı, Twente maçındaki hastalık yine kendini gösterdi, 2 dakikada yenen 2 gol Yeşil Beyazlılar’ın 1 puan almasına sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bunun adı Sivas'a ikram

Süper Lig'in 7. haftasında Bursaspor 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Sivaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maça ev sahibi takım topa sahip olarak başladı. Ancak karşılaşmanın 13. dakikasında Bursaspor golü buldu. Sestak'ın mükemmel ortasında iyi yükselen Okan Deniz, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından 16.dakikada Sivasspor önemli bir pozisyon yakaladı. Grosicki'nin şutunu Carson engellerken, arkadan gelen Eneramo'nun vuruşunda savunma gol olmasını engelledi. Bu pozisyondan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Sivasspor gol için yüklenmek isterken, Bursaspor savunmada dikkatliydi. İlk yarının son saniyelerinde Sestak'ın vuruşu auta çıktı ve devre 1-0 Timsah'ın lehine sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarsında Sivasspor yine topa sahip olurken, Yeşil Beyazlılar 59.dakikada skoru 2-0 yaptı.

2 dakikada 2 gol
Hızlı hücumda yaklaşık 25 metreden sert vuran Fernando Belluschi Yeşil Beyazlı forma altında ilk golünü kaydetti. 1 dakika sonra Batalla'nın serbest vuruşunda top doğrudan kaleye gitti ve az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 85.dakikasında Grosicki'nin şutunu Carson kornere çelerken, aynı dakikada kullanılan atışta Navratil arka direkte topu ağlara gönderdi. 87'de ise yine Grosicki'nin ortasında Eneramo'nun kafa vuruşunda skor 2-2'ye geldi. Uzatmada Batalla'nın vuruşunda Rajnoch son anda golü önledi. Son saniyelerde altıpas içinde İbrahim Öztürk ve Ömer Erdoğan art arda kritik müdahale yaptı ve maç da 2-2'lik skorla sona erdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.