Hava Durumu

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Geçtiğimiz gün rahatsızlanıp apar topar hastaneye kaldırılan 7 aylık hamile Fahriye Evcen'in sağlık durumu hakkında ilk açıklama eşi Burak Özçivit'ten geldi. Özçivit, Evcen hakkında, "Üşüttüğü için rahatsızlandı önemli bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

7 aylık hamile olan güzel oyuncu Fahriye Evcen'den geçtiğimiz gün korkutan bir haber gelmiş ve Evcen'in, Kartalkaya'da tatil yaparken rahatsızlandığı öğrenilmişti. Apar topar hastaneye kaldırılan ve iki gündür tedavisi süren Evcen'in sağlık durumu hakkında eşi ve kayınvalidesi açıklama yaptı.

"ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK"

Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Burak Özçivit, eşinin sağlık durumu hakkında konuştu. Özçivit, "Küçük bir soğuk algınlığı vardı. Bebeğin durumu da gayet iyi. Üşüttüğü için rahatsızlandı önemli bir şey yok" açıklamasıyla sevenlerinin yüreğine su serpti.

"ERKEN DOĞUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Burak Özçivit'in hastaneye gelmesiyle birlikte hastaneden çıkan annesi Ceyhan Özçivit, gelini Fahriye Evcen hakkında "Çocukta hiçbir şey yok. Erken doğum gibi bir şey de yok, her şey yolunda" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.