Hava Durumu

"Buralarda olmamalıyız"

Maçın ardından konuşan İrfan Buz, "Bursaspor olarak buralarda olmamamız gerekiyor. Takımı tebrik ediyorum. Daha iyi olmalıyız. Artık odaklanmamız gereken tamamen Menemen maçı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2020 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Buralarda olmamalıyız"

GEÇMİŞ OLSUN BATUHAN

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Altınordu mücadelesinin ardından artık tamamen kalan iki maça odaklandığını söyledi. Sözlerine maçta ayağı kırılan Batuhan'a geçmiş olsun dileğiyle başlayan tecrübeli teknik adam, "Batuhan kardeşimizin fibula kemiği kırılmış, ona üzüldük. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum." diye konuştu. 8 gün içinde kazandıkları 9 puanın önemine vurgu yapan İrfan Buz, "Çok önemli müsabakaya çıktık. Keçiören'den dönen, morali düşmüş bir takım vardı. 8 gün içerisinde 3 maçı kazanıp, 9 puan yaptık. Bizim için gerçekten çok önemli. Bursaspor olarak buralarda olmamız gerekiyor. Altınordu ilk yarı daha iyi oynadı. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık." dedi.

TRAORE'NİN GOLÜ GÜZELDİ

Takım olarak artık sadece son iki maça odaklandıklarını ancak taraftarın eksikliğini faz-lasıyla hissettiklerini dile getiren İrfan Buz, "Traore'nin golü çok güzeldi. Takımımız çok iyi bir performans sergiledi. Makas daralıyor. Daralınca kolay değil. Bizim en büyük eksikliğimiz bizim taraftarımız. Onlar çok itici. Onların hayır duasını aldığınız zaman ve inandığınızda sonuca gidebiliyorsunuz. Takımı tebrik edi-yorum. Daha iyi olmamız gerekiyor. Şu anda mücadele önemliydi. Menemen müsa- bakasına hazırlanacağız. Sadece oyunun içerisinde yapabileceklerinizi değiştirirsiniz. Ne alabileceğinize bakacaksınız. O yüzden odaklanmamız gereken tamamen Menemen müsabakası." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.