Hava Durumu

Burası Bursa! 1 saatte göle döndü...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde etkili olan sağanak yağmurda bazı yollar göle dönerken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burası Bursa! 1 saatte göle döndü...

Sağanak yağmurun ardından İnegöl'de birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Rögarların tıkanmasıyla birlikte gölete dönen cadde ve sokaklarda araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, sürücüler gibi vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Bazı caddelerde trafik durma noktasına geldi. Sürücüler göle dönen caddelerde seyretmekte zorluk çekti. Bazı araçlar ise bozularak yolun ortasında kaldı.

Sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar işyerlerine ve otobüs duraklarına sığınırken, bazıları ise ayakkabılarını çıkartıp yalınayak yollarına devam etti. Ertuğrulgazi Caddesi ile Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde dükkânları bulunan esnaflar, işyerlerine su basmaması için seferber oldu. Dükkanlarının kapısına odun parçalarından bariyer yapan esnaflar zor anlar yaşadı.

Aniden bastıran sağanak yağmurun sebebiyet verdiği olumsuzlukları gidermek için belediye ve trafik ekipleri seferber oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.