Hava Durumu

BURBAK personeline terör eğitimi

Bursa’da kent içi trafiğini rahatlatmak için kaliteli, güvenli ve modern otopark hizmeti sunan BURBAK, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile personeline verdiği seminerle de kent güvenliğine katkı koyma noktasında önemli bir misyonu daha üstleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BURBAK personeline terör eğitimi
BURBAK, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gölpark’ta personeline verdiği bilgilendirme semineri ile Bursa’nın huzuruna da katkı koyuyor. Yoğun katılımın sağlandığı seminerde BURBAK Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Sertgöz; BURBAK’ın Bursa trafiğine düzen getirmekle kalmadığını aynı zamanda kent güvenliğine de katkı sağladığını söyledi. Sertgöz, “ “Şehrin önemli noktalarında yaz kış demeden hizmet veren personellerimiz, bir yandan bir trafik polisi gibi kent trafiğini rahatlatırken diğer taraftan da bulunduğu alana bir bekçi gibi sahip çıkarak kent güvenliğine de katkı koyuyor” dedi.

Sertgöz, verdikleri eğitimlerle müşterilerine her zaman daha kaliteli bir hizmet sunma ilkesinde olduklarını vurgulayarak, Bursa’nın güvenliği noktasında da taviz vermediklerini belirtti. Özellikle personellerinin kendi bölgelerinde şüpheli bir durumu ya da tehlikeyi önceden fark etmesi amacıyla, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile işbirliğine gittiklerini vurgulayan Sertgöz, “Bu işbirliği kapsamında, BURBAK personellerimiz kentin güvenliği için her zaman emniyet güçlerinin yanında koordineli bir şekilde çalışmaya devam edecek ve emniyet güçlerine yardımcı olacaktır” diye konuştu.

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürü Serdar Işık ise verdiği seminer ile personelleri terör ve terörizm konusunda, park alanlarında şüpheli paket ve şahıslar gördüklerinde olası bir tehlikeyi erkenden önlemek için zaman kaybetmeden emniyet güçleriyle irtibata geçmelidir diye bilgilendirerek, yoğun katılımlarından ötürü BURBAK yönetimine ve personellerine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.