Hava Durumu

Burcu Güneş öğrenciler için söyledi

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV), Balkan camiasını eğitime destek için düzenlediği gecede bir araya getirdi. Sanatcı Burcu Güneş'in sahne aldığı buluşma gecesinde şarkılar eğitim için söylendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burcu Güneş öğrenciler için söyledi

Yaklaşık 3 yıl önce kurulmasına rağmen eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla örnek olan Balkan Eğitim Vakfı, geleneksel hale gelen organizasyonları ile eğitime katkı vermeyi düzenlediği gecelerle sürdürüyor. Bursa'da Almira Otel'de düzenlenen geceye Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Ahmet Kılıç, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, BALKANTÜRKSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri ile çok sayıda Balkan ve Rumeli kökenli iş adamı katıldı.

Daha önce Fettah Can ve Nükhet Duru'yu Bursalılarla buluşturan BEV' in üçüncüsünü düzenlediği geleneksel buluşma gecesinde bu kez Burcu Güneş sahne aldı.Bursa'da eğitime yönde veren BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın gerçekleştirdiği gecenin tüm geliri öğrencilerin eğitimi için BEV'e aktarıldı.

"BEV BÜYÜK BİR AİLE OLDU"

Yaklaşık 200 öğrenciye verdiği bursla eğitime büyük katkı sağlayan ve Balkanlar ile Bursa arasında adeta eğitim köprüsü olan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın bu özel gecesinde konuşan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, "Biz BALKANTÜRK Eğitim Vakfı olarak idealleri için mücadele eden gençlerimizin çıktıkları hayat yolunda onların destekçileri olmayı ilke edindik" dedi.

Eğitime destek sağlamayı misyon edindiklerini ifade eden Şahin şunları söyledi:

"3 yıl önce kurulmamıza rağmen yaptığımız çalışmalarla önemli bir yol kat ettik.Bu yolda elbette ki desteğe yardıma ihtiyaç duyuyoruz. Bu doğrultuda bu tarz etkinlikleri hayata geçiriyor ve buradan sağladığımız gelir ile öğrencilerimize burs veriyoruz. BEV olarak büyük bir aile olduk ve desteklerinizle büyümeye devam ediyoruz."

"BALKANLAR İLE İLGİLİ OLAN TEK EĞİTİM VAKFI BİZİZ"

"BALKANTÜRKSİAD ve BEV olarak birlikte güzel projeler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimiz daha da güzel olacak" diyen Şahin sözlerini şöyle noktaladı:

"Balkanlar ile ilgili olan tek eğitim vakfı biziz. Balkan ve Rumeli kökenli iş adamlarını çatısı altında toplayan vakfımız ve BALKANTÜRKSİAD derneğimiz, Balkanlar ile olan ilişkimizi diri tutuyor ve geliştiriyor. Kurduğumuz ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkilerimizinyanında eğitim olarak da ciddi işlere imza atıyoruz. Unutmayalım ki güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesil ile ulaşabiliriz. Hedeflerimize ulaşmak için bizleri yalnız bırakmayan bu gecenin oluşumuna katkı veren değerli sponsorlarımıza, bilet satın alarak bu geceye destek veren herkese teşekkür ederim."

"BURCU GÜNEŞ, ŞARKILARINI EĞİTİM İÇİN SÖYLEDİ"

Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı. Geliri öğrencilere aktarılan bir gecede olmaktan dolayı mutluluğu duyduğunu belirten Güneş, söylediği unutulmaz şarkılarla konuklara keyifli anlar yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.