Hava Durumu

Burkay'a tebrik

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 10 Nisan'da tamamlanan seçim maratonu sonrası tebrik ziyaretleriyle renklendi. Öte yandan Ali Uğur da, Meclis Başkanlığı görevini Remzi Topuk'tan devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burkay'a tebrik

HABER I Burcu SEKMEN I

BURSA KAZANDI
Seçimleri büyük bir üstünlükle kazanan BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve BTSO Meclis Başkanlığı görevine seçilen Ali Uğur, sektör temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının tebrik ziyaretlerini karşıladı. Yoğunluk yüzünden iki gün olarak planlanan tebrik kabulünün ilk gününde BUİKAD, Kadın Girişimciler Derneği ve turizmciler yeni yönetime başarı temennilerini iletti.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Hakimiyet'e yaptığı açıklamada, "Yoğun bir dönemden geçtik. Oda seçimlerimiz, Bursa iş dünyasının en yoğun katılım gösterdiği ortamlardan birine ev sahipliği yaptı. 10 Nisan'da yaptığımız başkanlık ve meclis divan başkanlığı seçimlerimize 134 meclis üyemizin neredeyse tamamının katılarak destek vermesi bizi oldukça onurlandırdı. Bu seçimlerde biz, 'Bursa Kazandı' diyoruz ki Bursa'nın kazandığı gelen tebrik ziyaretle-rimizde de hissediliyor. Bu birlik ve beraberlik şölenimiz bundan sonra Bursa iş dünyası için çalışacağımız yoğun tempoyu da başlatmış oldu" diye konuştu.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
BTSO'nun yeni dönemde de hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye'nin kalkınmasına liderlik etme misyonunu sürdüreceğini dile getiren Başkan Burkay, "Bu süreçte Ali Uğur başkanlığındaki BTSO Meclisimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızın en büyük destekçisi olacaktır. Bu kapsamda Meclis Başkanlığı görevini devralan Sayın Ali Uğur'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BTSO Meclis Başkanlığı görevini Remzi Topuk'tan devralan yeni Meclis Başkanı Ali Uğur ise, "Bursa iş dünyası ile bu tebriklerde daha iyi tanıştık ve ilerleyen yıllarda neler yapacağımızı konuşuyoruz. İbrahim başkanla birlikte iş dünyası ile yürüteceğimiz ortak projeleri anlatıyoruz. Eksikleri tespit ediyoruz. Hep birlikte güzel günler göreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.