Hava Durumu

Burkay yarışa hızlı başladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, 3 Nisan'da yapılacak oda seçimi için kampanyasını başlattı. Burkay, BTSO'nun geride kalan 5 yıllık süreçte Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burkay yarışa hızlı başladı

SEÇİM 3 NİSAN'DA

Bursa 2023 Platformu tarafından oluşturulan İstişare Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan İbrahim Burkay, seçim sürecinin startını verdiklerini söyledi. BTSO seçimlerini 3 Nisan olarak belirlediklerini açıklayan İbrahim Burkay, BTSO çatısı altında faaliyet gösteren meslek gruplarının 51 komitede toplandığını belirterek: "Daha iyi bir temsil kabiliyeti oluşturmak adına seçimlerimize 63 meslek grubu ile gireceğiz. Meclis üyeliği, komite başkanlığı ve komite üyeliğine aday olacak arkadaşlarımızın sektörlerinin önünü açacak projelerle görev ve sorumluluk üstlenmeleri en önemli beklentilerimiz arasında. BTSO, son 5 yıllık süreçte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de azimli ve kararlı çalışmalarla örnek projelerin merkezi olacak" dedi.

TİCARETE 'MAKRO' KATKI

BTSO'nun 40'a yakın makro projeyi hayata geçirmeyi başardığına işaret eden Başkan Burkay, BTSO Akademi ile 16 bini aşkın üyenin eğitim ve gelişim programlarından faydalandığını, Küresel Fuar Acentesi ve Ur-Ge projeleriyle 5 bini aşkın üyenin ihracat odaklı desteklerden faydalandığını vurguladı. BTSO'nun projelerini 'Ortak Aklın Gücüyle Büyüyen Bursa' kitapçığıyla tüm üyelere dağıttıklarını hatırlatan İbrahim Burkay, söz konusu araştırmayla Bursa'nın ülke ekonomisine katkılarını tüm yönleriyle ortaya koyduklarını kaydederek, "Üretimden ihracata, istihdamdan ticarete kadar her yönüyle Türkiyemizin hedeflerine liderlik eden Bursa, "Üreterek, büyüterek 39 bin tek yürekle" gelecek hedeflerine de kararlı adımlarla yürümeye hazır" diye konuştu.

"Bu yolda kimseyi kırmayacağız"

Burkay, iş insanları için en önemli değerlerin başında güven ve itibarın geldiğini belirterek, "Biz bu yola hizmet için çıktık. Bu yolda kimseyi kırmayacağız. Üreten Türkiye'nin yükselen gücü olan Bursamıza kattığımız değeri ve projelerimizi her platformda dile getirerek, başarı çıtamızı çok daha yükseklere taşıyacağız. Bu süreçte de başta birbirimizin ve muhtemel rakiplerimizin de itibarını ve kariyerlerini, en az kendi itibarımız ve kariyerimiz gibi kollamamız en büyük sorumluluğumuz" ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye'ye yayılacak

Kent ekonomisinin yeni vizyonunu yansıtan çok önemli projelerin Bursa'da hayata geçtiğini belirten Burkay, şunları kaydetti: "Bursa'da başlattığımız değişim ve dönüşüm, inşallah tüm Türkiye'ye yayılacak. Hayata geçirdiğimiz tüm projeler, başta Marmara Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye'de uygulanmaya başlandı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.