Hava Durumu

Bursa Adliyesi'nden tayin olan hakim ve savcılara veda yemeği

Bursa'da 2019 yaz kararnamesi ile Bursa Adliyesi'nde görev yapanken tayini çıkan hakim ve savcılar için Hakimevi'nde veda yemeği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2019 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Adliyesi'nden tayin olan hakim ve savcılara veda yemeği

Yemeğe, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Şahin , Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Üyesi Hakim Ömer Gülmüş, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, Mahkeme Başkanları ile çok sayıda Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve aileleri katıldı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, yemekteki konuşmasında, "uzun süredir birlikte çalıştığımız hakim ve savcılarımız ülkemizin değişik bölgelerinde yine görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir. Kurulan dostluklar bakidir. Ama görev de kutsaldır. Bu vesile ile yeni görev yapacakları yerlerde kendilerine başarılı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum." dedi.

Veda yemeği sonrası, tayini çıkan hakim ve savcılara teşekkür plaketi takdim edildi. Tayini çıkan hakim ve savcılar, böyle bir gece tertip etmelerinden dolayı Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.