Hava Durumu

Bursa AK Parti'de nefesler tutuldu... Gözler Torun'da

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un bugün Yenişehir, Mudanya ve Nilüfer ilçe başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2014 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2014 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa AK Parti'de nefesler tutuldu... Gözler Torun'da
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, yaklaşan kongreler öncesinde ilçe başkanları ile toplantıda buluştu. İl binasında gerçekleşen toplantıda ilçe başkanlarına hizmetlerinden dolayı tek tek teşekkür eden Torun, Bursa teşkilatlarının elde ettiği başarılara vurgu yaptı.

Önümüzdeki günlerde başlayacak olan ilçe kongrelerine de değinen Torun, “Bazı arkadaşlarımız görevlerine devam edecek, bazıları ise yerini başka arkadaşlarımıza bırakacak. Burada önemli olan partimizin en iyi şekilde temsil edilmesidir. Kongreler sonunda göreve gelecek arkadaşlarımız çok önemli bir misyonu üstlenecekler. Bu da halkımıza verdiğimiz yeni anayasa sözümüzün anahtarı olan 2015 genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmaktır. Bundan sonra ise geriye söz verdiğimiz gibi halkımızı darbecilerin, vesayetçilerin ürünü olan anayasalardan kurtarıp, özgürlükçü, insanı, halkı ön planda tutan, daha demokratik ve Türkiye’yi daha yaşanabilir bir ülke haline getirecek olan yeni anayasamızı oluşturmak kalıyor. Bu yolda hep birlikte durmadan çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cemalettin Torun, bugün il başkanlık binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile Yenişehir, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinde yaklaşan kongre süreci ve ilçe başkanlıkları hakkında açıklamalar yapacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.