Hava Durumu

Bursa AK Parti'de şok istifa

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, ‘işlerinin yoğunluğu’ sebebiyle parti çalışmaları için gerekli zamanı ayıramadığını söyleyerek görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa AK Parti'de şok istifa

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç’ın yerine resmen 31 Temmuz 2012 tarihinde atanan Süleyman Akyüz, parti çalışmaları için gereken zamanı ayıramadığı gerekçesiyle görevinden istifa etti. İstifasını İl Başkanı Sedat Yalçın’a sunan Süleyman Akyüz, önümüzdeki dönem mahalli seçim çalışmalarına ilişkin yoğun bir tempo yaşanacağını, işleriyle ilgilenmesi gerektiği için parti çalışmalarını aksatmaktan endişelendiğini dile getirdi.

Büyükşehir ve bağlı 17 ilçe belediyesinin tamamında seçim kazanmayı hedefleyen AK Parti Bursa teşkilatlarını önümüzdeki dönemde çok yoğun bir seçim çalışmasının beklediğine işaret eden Akyüz, “AK Parti’de hedefe birlikte yürünür. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğündeki bu büyük takım tam bir disiplinle hareket eder. Kişiler değil, takımın başarısı önemlidir. Ben de bu takımı sıkıntıya düşürmeden, yerimi benden sonra belirlenecek İl Gençlik Kolları Başkanı’na bırakmayı uygun gördüm. Sadece görevimden istifa ediyorum. Önümüzdeki dönemde fırsat bulabildiğim her an da yine partimizde, halka hizmet yolunda ve arkadaşlarımla yan yana olacağım” dedi.

Akyüz, görev yaptığı süre içerisinde, kendisine destek olan başta İl Başkanı Sedat Yalçın ve Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç olmak üzere, ana kademe, il yönetimi, ilçe yönetimleri ve tüm Gençlik Kolları Teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına resmi atama yapılıncaya dek, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Bayram vekâlet edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.