Hava Durumu

Bursa Alışveriş Şenliği 15 Ağustos'ta başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), tarafından bu yıl 8.'si gerçekleştirilecek olan Bursa Alışveriş Şenliği, 15 Ağustos 2012 tarihinde Orhangazi Parkı'nda düzenlenecek törenle başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2012 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2012 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Alışveriş Şenliği 15 Ağustos'ta başlıyor

Bu yıl 'Kazançlı Alışveriş Zamanı' sloganı ile Bursa için ortak fayda sağlaması hedeflenen Şenlik'e Bursa ve ilçelerinde faaliyet gösteren ve perakende ticaret yapan 6 bin 207 işyeri katılıyor. Yaklaşık 1,5 aydır BTSO bünyesinde yürütülen Alışveriş Şenliği saha çalışmaları sonuçlandı. Buna göre; 8. Bursa Alışveriş Şenliği'ne katılacak işyerlerinin yüzde 23'ü Altparmak, yüzde 21'i Kapalıçarşı, yüzde 14'ü Nilüfer bölgesinde ve geriye kalan yüzde 42'si de Garajaltı, Heykel, Çekirge, Mudanya, Kestel, Görükle ve Gürsu'da faaliyet gösteriyor. Şenlik kapsamında yapılacak indirimler yüzde 5 ila yüzde 50 arasında değişim gösterecek. Bursa'yı yaz sezonunda canlı tutmak, kentte nakit para sirkülasyonuna ivme kazandırmak ve ekonomiyi canlandırmak için 2005 yılından bu yana Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle düzenlenerek geleneksel hale gelen Bursa Alışveriş Şenliği'ne AVM'ler de destek veriyor.

Başta gıda, tekstil, ayakkabı, kuyum, elektrik-elektronik, ev dekorasyonu ve inşaat olmak üzere tüm sektörlerden perakende ticaret yapan 6 bin 207 işyeri, 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında indirimli satış yaparken, bir yandan da tüketiciler yaptıkları her 50 TL ve katları alışveriş ile çekilişe katılma şansı elde edecek. 8. Bursa Alışverişi Şenliği kapsamında 50 TL ve katları alışveriş yapan tüketiciler, kurulacak danışma masalarında fiş ve faturalarını ibraz ederek şans kuponu alabilecek.

8. Bursa Alışveriş Şenliği'ne ilişkin detaylı bilginin www.bas.org.tr adresinden alınabildiği şenliğin hediye çekilişi, 21 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. 8. Bursa Alışveriş Şenliği çekilişinde; 1 kişiye 2012 model otomobil, 8 kişiye LCD TV, 8 kişiye dizüstü bilgisayar, 8 kişiye çamaşır makinesi, 8 kişiye bulaşık makinesi, 8 kişiye buzdolabı, 8 kişiye ocaklı mini fırın ve 8 kişiye de cep telefonu hediye edilecek.

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.