Hava Durumu

Bursa-Ankara arası kısalıyor

Bursa, Ankara arasındaki mesafe kısalıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün duble yol çalışması ile Yenişehir ve Bilecik arası 25 dakikaya düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa-Ankara arası kısalıyor

Türkiye’nin en virajlı yollarından olan Yenişehir - Bilecik Yolu tekrar düzenleniyor. Bursa’nın Ankara’ya bağlantılarından olan Yenişehir-Bilecik Yolu baştan aşağıya duble yollara dönüşüyor. AK Parti Yenişehir Bursa İlçe Başkanı Nazif Tuna, Yenişehir-Bilecik arasındaki yolun geçtiğimiz sene ihalesinin yapıldığını söyledi. Yapılacak yeni yol sayesinde Yenişehir Bilecik arasındaki ulaşım süresi 32 kilometreye düştüğünü ifade eden Tuna, “Daha önce bu mesafe 43 kilometreydi. 10 kilometre daha yaklaştık. Yenişehir ile Bilecik arasındaki mesafe daha da kısalıyor. Bu yol sayesinde Yenişehir ve Bilecik arasındaki yol 25 dakikaya düşecek. 15 dakika daha erken Bilecik’e ulaşacağız” dedi.


ANKARA İLE BURSA YAKINLAŞIYOR

Bursalıların Ankara’ya ulaşımının da kısaldığını kaydeden Tuna, Bursa-Yenişehir-Bilecik-Bozüyük Yolu’nun yenilendiğini söyledi. Yenişehir ve Bursa arasındaki yolun yarım saatten daha az süreye düştüğünü dile getiren Tuna, “Özellikle Bursa Yenişehir arasının duble yol yapılması ile birlikte Bursa’nın Ankara’ya giden yeni bir yolu oldu. Herkes İnegöl üzerinden başkente ulaşıyor. Artık yeni bir yol daha var. Bilecik üzerinden de Ankara’ya ulaşılabilecek. Bu güzergah duble yollarla döşendi. Yenişehir ve Bilecik arasındaki duble yol sayesinde Bursa Ankara’ya 40 kilometre daha kısaldı” diye konuştu.

Tuna, Türkiye’nin en virajlı yollarından olan Yenişehir-Bilecik Yolu’nun duble yollarla donatılması ile kazaların daha da azalacağını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.