Hava Durumu

Bursa benim göz ağrım

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor maçı öncesi Bursa Hakimiyet'e konuştu. Pazar günü oynanacak maçı bir kenara bırakan deneyimli teknik adam, "Bursa benim çok eski göz ağrım. Çok farklı duygularla Bursa'ya geleceğim. Arkadaşlarımla, eski dostlarımla birlikte olacağım için mutluyum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa benim göz ağrım

Haber ISüha GÜRSOYI

ESKİ DOSTLARIMLA BULUŞACAĞIM

Pazar günü Bursaspor'la karşılaşacak Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli zorlu mücadele öncesi Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Bursa'nın kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "eski dostlarımı göreceğim için çok mutlu olacağım" diye konuştu. Mustafa Denizli, "Bursa benim çok eski göz ağrım. Milli takımın başındayken en önemli maçlarımızı oynadığım şehir. Genç milli takıma seçilmeme vesile olan kişi yine bir Bursalı olan sevgili dostum Osman Çağalıkoç'un babası federasyon yönetim kurulu üyesi ve genç milli takımlar sorumlusu Mithat Çağalıkoç. O nedenle ben çok farklı duygularla Bursa'ya geleceğim. Arkadaşlarımla, eski dostlarımla birlikte olacağım için mutluyum" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA TANIKLIK ETTİM

Bursaspor'un Türk futbolunun güzide bir kulübü olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Bursaspor'un şampiyon olduğu güne ben de tanıklık ettim. Şampiyonluk kupasını havaya kaldırdığı maçta Beşiktaş'ı ben çalıştırıyordum. O gün Bursa'nın, Bursasporluların nasıl bir mutluluk yaşadığını gördüm." ifadelerini kullandı. Samet Aybaba yönetiminde Bursaspor'un bu sezon çok iyi mücadele ortaya koyduğunu belirten Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Bursaspor çok iyi oynuyor, iyi mücadele ediyor. Oynadığı futbolun karşılığını alamadıklarını söyleyebilirim. Başlarında da çok sevdiğim dostum Samet Aybaba var. Ben, bu nedenle iki iyi futbol oynayan takımın mücadelesinin keyif vereceğini söyleyebilirim." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.