Hava Durumu

'Bursa bir futbol şehri'

Bursaspor'un ligin en değerli takımlarından biri olduğunu vurgulayan Abdullah Avcı, "Bursa bir futbol şehri. Çok fazla bireysel oyuncu zenginliğine sahipler" yorumunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2017 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2017 05:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bursa bir futbol şehri'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya yönelik değerlendirme yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Bursaspor ligin en değerli takımlardan biri. Şu anda değişime gidiyorlar. Karşılığı nasıl olacak, göreceğiz. Her senaryonun üzerinde çalıştık. Hava şartları olumsuz olmasına rağmen antrenmanlarda değişikliğimiz olmadı. Bursaspor, ilk beşi hedefleyen ve birkaç hafta dışında ilk beşte yer alan önemli bir futbol şehri. Bireysel oyuncu zenginliğine sahip bir takım" diye konuştu.

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Süper Lig'de kolay maç olmadığının altını çizen Avcı, Bursaspor'un Hamza Hamzaoğlu'nu göndermesiyle ilgili ise, "Teknik direktör değişiklikleri takımlara bazen olumlu, bazen de olumsuz yansıyabiliyor. Bursaspor'un tecrübeli, bunları kaldırabilecek seviyede oyuncuları var. Senaryonun nasıl olacağını onlar da biliyor. Her maç kendi içinde zor. Bursaspor karşılaşması da oldukça çetin geçecek. Biz de iyi durumdayız. Harika bir sezon geçiriyoruz. Yeniden galibiyet serisi yakalayıp liderlik duygusunu yeniden yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.