Hava Durumu

Bursa birbirinden ünlü ismi ağırlayacak!

Bursalı sanatseverler Mart sonu ve önümüzdeki ay içerisinde birbirinden ünlü isimlerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa birbirinden ünlü ismi ağırlayacak!

Dünyaca ünlü yazar ve yönetmen Ray Cooney'in kaleme aldığı, İrfan Kangı'nın yönettiği ve başrollerinde Ceyhun Fersoy, Ebru Karanfilci ile Dost Elver'in yer aldığı 'Kaç Baba Kaç' adlı tiyatro oyunu 31 Mart Cumartesi akşamı Tayyare Kültür Merkezi'nde saat 20:30'da sanatseverlerle buluşacak.

01 Nisan Pazar günü ise Mehmet Birkiye'nin yönettiği "39. Basamak" adlı oyun Bursalılarla buluşacak. Gösterinin başrollerinde televizyon dünyasından tanıdımığız Demet Evgar, Engin Hepileri, Okan Yalabılık ve Bülent Şakrak yer alıyor. Gösteri, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi-Merinos'ta saat 19.00'da tiyatro severlere sunulacak.

AŞKIN EN GÜZEL HALİ

Zuhal Olcay ve Burak Sergen'in rol aldığı 'Aşk Halleri' izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Maria Gros tarafından kaleme alının eser 07 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi-Merinos'ta sahnelecek. Sesi ve sahne performansıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Funda Arar uzun bir aradan sonra Bursalı hayranlarının karşısına çıkacak. En sevilen parçalarını seslendirecek olan Funda Arar'ın konseri Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi-Merinos'ta 18 Nisan Çarşamba akşamı saat 21:00'de gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.