Hava Durumu

Bursa Bölgesi hakemleri Orhangazi'de kampa girdi

Bursa bölgesinde 2019-2020 futbol sezonunda görev yapacak olan hakemler, bu yıl sezon başı kampını Orhangazi'de İznik Gölü Sahilindeki Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde yapıyor. Dün başlayan kamp yarın akşam sona erecek. Kampa 7'si bayan hakem olmak üzere toplam 35 hakem katılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2019 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2019 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Bölgesi hakemleri Orhangazi'de kampa girdi

Orhangazi Gökmen Yıldıran Futbol Tesisleri farklı bir kampa ev sahipliği yapıyor. Bursa bölgesinde 2019-2020 futbol sezonunda görev yapacak olan bölge hakemleri Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi'nin organizasyonu ile sezon başı kampını Orhangazi'de yapıyor. TFFHGD Bursa Şube Başkanı Özgür Uçak ve yönetimi ile birlikte Orhangazi'deki kampa yeni sezonda görev yapacak 7'si bayan hakem olmak üzere toplam 35 hakem katılıyor.

3 GÜN SÜRECEK

Kampta hakemler 3 gün boyunca kros, yürüyüş, antrenmanın yanı sıra eğitim programına da tabi tutulacak. TFFHGD Bursa Şube Başkanı ve genel merkez yönetim kurulu üyesi hakem Özgür Uçak, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Kampımız 3 gün sürecek. Ekibimizde bu yıl 7'si kadın hakem olmak üzere 35 arkadaşımız bulunuyor. Yeni sezona kros, antrenman ve eğitim çalışmalarımızla devam edeceğiz. Bunun yanı sıra değişen yeni kurallar ile ilgili de hakemlerimize eğitimler vereceğiz" dedi. Özgür Uçak, kampın cumartes

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.